We zijn verheugd te melden dat Frencis Malawau een jaar langer onze hoofdtrainer blijft van FC Gonemo 1! Na afgelopen seizoen waarbij er vrijwel geen wedstrijden zijn gespeeld kan Frencis niet wachten om weer voor de groep te staan! Het wordt het derde seizoen van Frencis Malawau als hoofdtrainer van onze hoofdmacht. 

In het eerste seizoen waarbij Frencis aan het roer stond deed hij meteen hele goede zaken, waarbij hij tot aan het sluiten van de competitie meedeed om de titel! Dit eerste seizoen werd helaas al vroegtijdig gestopt wegens Corona. Afgelopen seizoen, wat het tweede seizoen was van Frencis, was helaas van zeer korte duur, waarbij er alleen op het begin enkele wedstrijden werden gespeeld. In deze wedstrijden was de trainer overigens weer uiterst succesvol, gezien alle vier de gespeelde wedstrijden winnend werden afgesloten! Namens het bestuur hebben we dan ook het volste vertrouwen in Frencis en kijken we hoopgevend uit naar komend seizoen!

In het nieuwe seizoen willen we het huidige fundament verder uitbouwen. De selectie van FC Gonemo (1 en 2) bestaat uit een mooie groep enthousiaste en vooral talentvolle spelers, die staan te trappelen om weer te beginnen! Daarnaast heeft FC Gonemo meerdere jeugdspelers die we het komende seizoen graag laten instromen bij de selectie. De jeugd heeft tenslotte de toekomst!

Kernwaarden die we met Frencis en FC Gonemo willen blijven nastreven zijn: Respect, Betrokkenheid en Verbondenheid.

fc gonemo frencis verlengd