Ze speelt inmiddels alweer eventjes bij de vrouwen van FC Gonemo, maar was (mede door de Corona periode) nog niet voorgesteld aan het publiek. We hebben het hier over Lesley te Winkel, die bij FC Twente en PEC Zwolle heeft gespeeld!

Lesley speelde jarenlang in de jeugd van FC Twente, waarna ze vertrok naar de dames van PEC Zwolle. Na dit avontuur in de Eredivisie(!) ging ze richting Be Quick ’28, waar ze nu nog steeds speelt. Als FC Gonemo zijn we natuurlijk ontzettend verheugd om zo’n speelster binnen de vereniging te hebben, wat een enorme aanwinst is voor het damesteam!

Inmiddels zijn de vrouwen ook weer goed begonnen, waar ze met 9 uit 3 hoog op de ranglijst staan. Dit jaar zullen de dames wederom meedoen om het kampioenschap!

Lesley, veel succes en vooral veel speelplezier bij de dames van FC Gonemo!