Het was bij menigeen binnen de club al even bekend, maar sinds kort is Chesron Tetelepta officieel voorzitter van FC Gonemo! Eind 2019 nam Chesron het stokje over van Eddy Marwa, die na jarenlang trouwe dienst bedankte. 

Voor lange tijd was Chesron nog de interim voorzitter van FC Gonemo, waarna hij onlangs op de Algemene Ledenvergadering officieel benoemd is tot voorzitter. Chesron is al jarenlang lid van FC Gonemo en is zelf ook nog voetballend actief, namelijk in het 3e. Daarnaast is hij ook nog de coach van het damesteam. Al met al dus ontzettend actief voor onze zaalvoetbalvereniging!

Nieuwe bestuursleden
Naast Chesron zijn er afgelopen jaar ook twee nieuwe bestuursleden bij gekomen. Nick Houwers, geen onbekend gezicht binnen de vereniging, is verantwoordelijk voor de Voetbaltechnische Zaken. Nick speelt al jarenlang in ons 1e team en zal daarmee voor velen bekend zijn. Daarnaast is Lisa toegetreden als Algemeen Bestuurslid, waarbij ze zich met diverse zaken (o.a. marketing en communicatie) bezig zal houden. Zo is Lisa ook sterk betrokken geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe website.

Chesron, Nick en Lisa, veel succes met jullie nieuwe functie en we hopen dat jullie nog lang aan de club verbonden blijven!

Het bestuur van FC Gonemo bestaat nu uit Chesron, Jan-Willem, Nick en Lisa.