WINTERSWIJK – 10 december 2022 is het na 2 jaar weer zover: het familie zaalvoetbal toernooi waar we allen naar uit kijken.

De afgelopen editie hebben we de regels toekomst bestendig gemaakt en geleerd om dicht bij onze waarden te blijven. Een toernooi waar familie, respect, betrokkenheid, plezier en verbondenheid centraal staan. Al het andere is ondersteunend en mag er wel wezen, maar we hebben er voor gekozen om ons daar niet op te focussen. U kunt dan denken aan de veiling. Zo hebben we geleerd van voorgaande edities en hebben we een ieder nodig om hier een knalfeest van te maken.


Deelname Familie Zaalvoetbaltoernooi

Als het goed heeft, heeft elke familie een mail ontvangen voor deelname aan het familie zaalvoetbaltoernooi. Mocht u niks hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met familiezaalvoetbaltoernooi@fcgonemo.nl. Het belooft in ieder geval weer een toernooi te worden waar FC Gonemo al 40 jaar voor staat en u zich hopelijk mee kan identificeren.

Een aantal leuke verassingen!
We hebben ook enkele leuke verrassingen in petto en zullen de dag afsluiten met een feest @ Feestzaal Reuselink onder leiding van de groove band: JAX Swing bestaande uit onder andere Geronimo Latumeten (bekend als toetsenist van onder andere Boris van the Voice) en Jefta Pattiapon. Ook zal DJ Benny James ervoor zorgen dat er voor ieder wat wils is.

Pre-sale Familie Zaalvoetbalfeest
Dit jaar vragen we u om van te voren entree tickets aan te schaffen voor het familiefeest in de avond. Dit zorgt ervoor dat we de voorbereidingen voor het feest goed kunnen inplannen. Koop hier alvast uw tickets!

Save the date: 10 december 2022
Molukse hapjes zullen er natuurlijk ook zijn! Dus heeft u zin in om te horen waar we als FC Gonemo allemaal mee bezig zijn geweest en om deelgenoot te worden van de successen? 10 december is the date, be there!