FC Gonemo is verheugd om de nieuwe sponsor K&D Dakbedekkingen voor komende drie seizoenen aan boord te hebben. Eigenaar Martijn Kimmels en Joël Pattiruhu hebben elkaar gevonden in hun gedeelde visie op jeugdontwikkeling, het familiegevoel en verbondenheid in Winterswijk.

FC Gonemo wil K&D Dakbedekkingen hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat zij in de club stellen. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid om verder te groeien en ambities waar te maken, door te investeren in talentontwikkeling, faciliteiten en de verdere ambities.

Het partnerschap tussen K&D Dakbedekkingen en FC Gonemo is gebaseerd op gedeelde waarden, zoals het bevorderen van jeugdontwikkeling en het creëren van een hechte en respectvolle clubcultuur.

Samen zullen K&D Dakbedekkingen en FC Gonemo werken aan het versterken van de club, waarin spelers kunnen groeien, de achterban trots kan zijn en de lokale gemeenschap zich verbonden voelt. Beide partijen zijn vastberaden om hun visie te realiseren en het beste uit de club te halen.

Nogmaals, hartelijk dank aan K&D Dakbedekkingen voor het vertrouwen en de steun. Samen zullen zij een positieve impact hebben op de gemeenschap van Winterswijk en de toekomst van FC Gonemo versterken.