Doe mee met het Familie Zaalvoetbaltoernooi Jeugd!

Zoals in elke editie van het Familie Zaalvoetbaltoernooi is het weer mogelijk om je zoon, dochter, neefje of nichtje op te geven om te zaalvoetballen tijdens de pauzes van het Familie Zaalvoetbal Toernooi. Wil je graag meedoen of ken je iemand die graag mee wilt doen? Op deze pagina lees je hoe je je kunt aanmelden.

Maximaal aantal spelers en de teams

Het maximaal aantal spelers voor de jeugd is: 35. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zullen er 4 jeugdteams worden opgesteld. Hoe een team wordt ingedeeld is afhankelijk van het aantal aanmeldingen per leeftijdscategorie. Bij te weinig aanmeldingen is het mogelijk dat een team of teams uit verschillende leeftijden zal bestaan (gemixte leeftijdscategorieën).

Leeftijdscategorie

  • 2 teams met de leeftijd van 7 t/m 10 jaar oud
  • 2 teams met de leeftijd van 11 t/m 14 jaar oud

Hoe en waar kan ik iemand of mezelf opgeven?

Wil je graag meedoen of ken je iemand die graag mee wilt doen? Je kunt je opgeven door een WhatsAppje te sturen naar Monique Pattiruhu: 0648978846.

Vragen over het Familie Zaalvoetbaltoernooi Jeugd?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Pattiruhu of één van de commissieleden van het Familie Zaalvoetbaltoernooi commissie.