WINTERSWIJK – Achter de schermen  is het bestuur druk bezig met de organisatie neerzetten.

Na Chesron Tetelepta als interim voorzitter heeft het bestuur ook Nick Houwers bereid gevonden om mee te bouwen als bestuurslid. Het bestuur is zeer verheugd in het feit dat hij, die de club al jaren een warm hart toedraagt, zich wil inzetten in beleids- & bestuurlijke zaken.

Nick Houwers deed jaren geleden vanuit een veldvoetbaltoernooi mee met stichting Terang Bulan. Daar kwam hij in aanraking met de Molukse cultuur en is sindsdien nooit meer weg geweest. Als speler van ons vlaggenschip is hij ook nog de aanvoerder van het team. Tevens studeert hij nu aan de universiteit een master in business administration en zal hij van waarde zijn voor de organisatie. Als bestuurslid zal hij zich met name richten op ‘Voetbal technische zaken’ en zorg dragen voor de visie en ontwikkeling van dit beleidsterrein.

Komende tijd

Tijdens de eerst volgende ledenvergadering, in het eerste kwartaal van 2020, zullen de bestuurlijke wijzigingen worden behandeld tijdens een algemene ledenvergadering. Ook zullen enkele plannen worden gepresenteerd om de achterban mee te nemen in de ontwikkelingen aangaande FC Gonemo.

Het bestuur wenst Nick Houwers heel veel succes toe!

Namens het bestuur:
Chesron Tetelepta
Jan Willem Veenemans
Ferry Pattiruhu