Het amateurvoetbalseizoen is ten einde. Dat meldt de KNVB in een persbericht van vandaag. Er worden geen kampioenen, promovendi en degradanten aangewezen wat jammer is voor ons als club omdat we op meerdere fronten mee deden om het kampioenschap. Elke club begint volgend seizoen in de klasse waarin de clubs momenteel actief zijn.

Als bestuur hebben we afgelopen week de verschillende scenario’s besproken en alvast gekeken naar hoe we onze plannen verder kunnen uitwerken en gestalte geven. Omdat er eerst een ledenvergadering was gepland maar deze niet door kan gaan, willen we als bestuur jullie toch informeren over de grote ontwikkelingen die gaande zijn.

De afgelopen periode hebben we een beleidsplan (2020 – 2023) geschreven om richting te geven aan onze organisatie. Hierin staat op hoofdlijn waar we voor staan, wat onze ambities zijn en hoe we verwachten onze doelen te bereiken.

De ingezette koers wordt een vervolg aan gegeven maar de grootste ontwikkelingen vinden plaats op het organisatorische. Omdat er uit wordt gegaan van bestuurlijke verantwoordelijkheid, hebben we verschillende commissies en verantwoordelijkheden verdeeld over de beleidsterreinen. Op deze manier komt niet alles bij ieder bestuurslid te liggen maar kan elk bestuurslid zorg dragen over zijn beleidsterrein.

Tevens hebben we twee nieuwe functies ingevuld, te weten:

  • Hoofd marketing / PR: Ruben Beijers
  • Trainingscoordinator: Jaimi Nobes