Sinds dit seizoen (2020/2021) beschikt FC Gonemo, naast de 4 mannen-teams, ook over een damesteam. En dat is alweer een tijdje geleden, dat een damesteam onze prachtige zaalvereniging vertegenwoordigden! In de jaren 90 was dit voor het laatst het geval, dus is het ontzettend leuk om er weer een damesteam bij te hebben! 

En de dames gingen flitsend van start! Meerdere wedstrijden werden met dubbele cijfers gewonnen, waarbij de Gonemo dames hard op weg waren naar het kampioenschap in hun eerste seizoen! Helaas gooide Corona roet in het eten en werd het sporten in teamverband, zoals in de gehele breedtesport, onderbroken.

Hopelijk kunnen de dames, net zoals alle teams, met ingang van seizoen 2021/2022 weer in competitieverband spelen en daarbij de competitie ook uit spelen, waarbij de dames weer bovenin mee willen draaien!

De dames spelen hun thuiswedstrijden doorgaans op vrijdagavond, dus kom gerust eens een kijkje nemen. Met topcoach Chesron aan het roer ben je verzekerd van een leuk avondje zaalvoetbal!