Afgelopen vrijdag (1 oktober) heeft het 1e van FC Gonemo een uitstekende prestatie geleverd door RKSV Driel 1 met 4-3 te verslaan!

Een uitstekende prestatie, want RKSV Driel 1 komt uit in een hogere klasse, namelijk de Topklasse.

Het was een spannende wedstrijd, waarbij de doelpunten over en weer vielen. FC Gonemo kwam op 1-0 voorsprong, waarna de 1-1 volgde. Vervolgens de 2-1, waarna ook weer de gelijkmaker volgde: 2-2. Daarna liep Gonemo uit naar 4-2, waarbij de dank ook uit mag gaan naar keeper Gino Kothuis, die met een aantal uitstekende reddingen voorkwam dat RKSV Driel de score verhoogde. Uiteindelijk werd het nog 4-3, waarna Gonemo het knap uitspeelde.

Doelpuntenmakers:

  • Menno 2x
  • Yassin 1x
  • Joost Piek 1x

We kijken uit naar de volgende ronde van de beker! Wie de tegenstander zal zijn is nog niet bekend.