WINTERSWIJK – Sinds het nieuwe kalenderjaar is de vereniging een nieuw sponsor – commissielid rijker! Joel Pattiruhu heeft aangegeven naast de werkzaamheden bij Gonemo 1 en de ‘Familie zaalvoetbal toernooi commissie’ ook zijn steentje bij te willen dragen in de sponsorcommissie.

Afgelopen maand is een delegatie van het bestuur samen met Bung Michel en Joel om tafel wezen zitten voor een soepele overdracht van werkzaamheden. Bung Michel gaf aan op achtergrond altijd ondersteuning te willen bieden maar echt de kar trekken paste helaas niet meer.

Dat betekent dat vanaf heden Joel Pattiruhu het aanspreekpunt is voor de sponsorcommissie van FC Gonemo. Voor enkele lopende contracten lopen al gesprekken en is er afgelopen weken hard gewerkt aan een sponsorplan, wat past als deelproduct rekening houdend met de koers van het bestuur en diens visie.

Sponsoren zijn een cruciale schakel in de financiële situatie van ons als zaalvoetbalvereniging. Zodoende kunnen we de (zaalvoetbal-) activiteiten op een constructieve manier organiseren met inachtneming van onze kernwaarden: Respect, verbondenheid & betrokkenheid.

Namens het bestuur danken we Bung Michel voor zijn diensten en zijn we blij dat hij ondersteuning blijft bieden in de breedste zin van het woord. Ook wensen we Joel Pattiruhu heel veel succes toe in zijn nieuwe rol.

Mocht u een steentje willen bijdragen door ons in contact te brengen met een potentiële sponsor of door zelf een actieve rol te willen spelen in de familiaire organisatie die FC Gonemo is? Neem dan contact op met 1 van onze bestuursleden en/of commissieleden!