FC Gonemo, de voetbalvereniging met een rijke geschiedenis, heeft besloten om het contract van hoofdtrainer Abdel te verlengen voor het komende seizoen 2023/2024. Deze beslissing komt niet als een verrassing, gezien de bijdrage van Abdel aan de club gedurende vele jaren.

Abdel is een ware clubman, die al geruime tijd lid is van FC Gonemo en een ongeëvenaarde passie heeft voor de club. Een anderhalf jaar geleden, toen de vereniging zonder trainer zat en vastbesloten was om in de hoofdklasse te blijven, heeft hij zich beschikbaar gesteld om het hoofdtrainerschap te proberen. Hij gaf echter meteen aan dat hij het spelletje zelf ook nog te leuk vond en dat hij zijn waarde wilde blijven toevoegen zolang hij kon. Onder zijn leiding werd er een hecht team gesmeed en creëerde hij een groep spelers die zich volledig identificeerden met de kernwaarden van FC Gonemo: familie, verbondenheid, betrokkenheid en respect.

Met vastberadenheid en toewijding slaagde Abdel erin om de vlaggenschip via de nacompetitie te laten promoveren naar de Topklasse. Het bestuur en de spelersgroep zijn dan ook verheugd over de continuïteit die hij brengt en zijn vastbeslotenheid om ook het komende seizoen voor de groep te staan.

Op dit moment is Abdel druk bezig met het formeren van een sterke selectie die de club kan vertegenwoordigen in de Topklasse. Hij zet zich in om de juiste spelers aan te trekken die passen bij het spel en de kernwaarden van FC Gonemo. De komende periode zal gebruikt worden om nieuwe doelen te stellen en te werken aan een succesvolle toekomst voor de club.

Namens het bestuur, de spelers van FC Gonemo wensen we Abdel veel succes toe in het komende seizoen 2023/2024. Met zijn ervaring, passie en toewijding zal hij ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan de voetbalgemeenschap van FC Gonemo.

 

Header tribune en sportzaal