Op 7 Juli 2023 organiseren wij ter ondersteuning van de Stichting ALS een benefietavond.

Zoals velen weten is onze trouwe hoofdsponsor, langdurig lid en goede vriend Gertie van den hurk in een oneerlijke strijd beland met deze ziekte. Het doel van de avond is om geld in te zamelen voor (toekomstige) ALS patiënten om levensverlengende middelen te realiseren. Daarnaast is er geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek, dat is de enige manier om ALS de wereld uit te krijgen!

Voor meer informatie over deze avond, bekijk de flyer hieronder!

Eten van tante Au & live muziek van Maluku House band

Na de wedstrijden is er een samen zijn in de kantine (open van 19:30 tot 01:00). Tante Au zorgt voor een overheerlijk hapje eten en is er muziek van de Maluku House band. De precieze invulling van de wedstrijden/ avond zal op een later tijdstip gedeeld worden, dus houdt onze site en social media kanalen in de gaten.

Wanneer: vrijdag 7 juli 2023
Locatie: Sporthal Winterswijk
Tijdstip: 20:00 – 22:00 uur (benefietwedstrijden)
Entree: €5,- inclusief eten (contant & digitaal via QR betalen is ter plekke mogelijk)