Zoals in een eerder nieuwsbericht is verteld, heeft de commissie besloten dat het Familie Zaalvoetbal Toernooi 2021 alleen door gaat als scenario 4 mogelijk is. Scenario 4 houdt in dat het toernooi gespeeld kan worden, er publiek aanwezig kan zijn en dat er een feestavond is.

Dat betekent dat het Familie Zaalvoetbal Toernooi helaas niet door kan gaan.

Gisteren vrijdag 26 november heeft er een vervroegde persconferentie plaatsgevonden. In deze persconferentie is besloten dat er een avond-lockdown komt. Voor het sporten betekent dit het volgende: sportscholen en amateurverenigingen sluiten om 17:00 uur. Dat betekent dat het Familie Zaalvoetbal Toernooi op 11 december 2021 helaas niet door kan gaan.

Alternatief scenario

De commissie heeft gedacht aan een alternatief scenario: als de maatregelen het toelaten, zal het toernooi verschoven worden naar het begin van het nieuwe jaar 2022. Deze datum is nog niet vastgelegd. Via e-mail, onze website en socials houden we u hierover graag op de hoogte.